Kontakt os

telefon: 97 98 15 99

​Eller skriv til os på

thy@thymesterbyg.dk

Isolering sparer dig for ekstra udgifter

Ønsker du at spare penge på din varmeregning? Så kan vi hos Thy Mesterbyg isolere dit hus. Vi kan isolere alt fra dit loft, hulmur til skunke og kype kældre. Er din bolig eksempelvis fra år 1900 eller 1970’erne, så er det højst sandsynligt ikke hulmursisoleret. Med denne type isolering fylder vi hulmuren med papiruld eller knauf isolering. Dette indblæses gennem et hul vi laver i fugen, hermed sikrer vi at vores indgreb, i muren bliver så godt som usynlig.

Vi gennemgår din bolig

Inden vi foretager os din isoleringsopgave, undersøger vi først dit hjem. Her tjekker vi isoleringen i hulmuren, på loftet med mere, ved hjælp af et søgekamera. Har du eksempelvis kun 100mm isolering på dit loft, anbefaler vi at du som minimum får 300mm isolering. Det tager som udgangspunkt kun en dag at isolere en bolig. Det er derfor ikke noget, der vil forstyrre din hverdag over længere tid.

Få råd og vejledning

Ønsker du at vide mere? Fortæller vi gerne om dine muligheder inden for isolering af din bolig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. Vi operer med isolering i Thy her i blandt byerne Thisted og Nykøbing Mors.​

Indhent tilbud i dag​

Få et uforpligtende og gratis tilbud ​i dag. Brug nedenstående kontaktformular til at kontakte os eller telefon 97 98 15 99. Derudover kan du skrive til vores e-mail på thy@thymesterbyg.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HVEM ER VI

Thy Mesterbyg ApS

CVR: 15097191

​FIND VEJ

​Ballerumvej 157

7700 Thisted

Find os på GoogleMap

PARTNERE

​Dansk Byggeri

Tagprofferne

Passivhus Nordvest