Kontakt os

telefon: 97 98 15 99

​Eller skriv til os på

thy@thymesterbyg.dk

​Få nybyggeri du drømmer om!

Vi har gennem årene udvidet vores service som tømrer og snedker, hvilket betyder at vi kan udføre alt fra totalentreprise, fagentreprise til delentrepriser. Uanset hvilket projekt vi skal lave for dig, har vi fokus på dine ønsker. Vi udfører nybyggerier for private og erhverv, hvor vi blandt andet har udført:

  • ​Tilbygninger og ombygninger
  • ​Opbygning af træ terrasser
  • ​Udhuse og garager
  • ​Opbygning og opsætning af kviste og køkkener
  • ​Bygning af handicapboliger

Vi følger dit byggeprojekt til dørs!

Ved større byggeopgaver kan vi stå for hele koordineringen af projektet. Dette indebærer alt fra ansøgning til byggetilladelse, fremskaffelse af håndværkere med mere. Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi igennem flere år har samarbejdet med. Dette gør at vi med garanti, kan stå inden for deres udførte arbejde.

Kvaliteten og servicen er en stor del af vores arbejde. Du får som kunde derfor en grundig rådgivning og opfølgning igennem hele byggeprojektet.

Skal du bygge nyt?

Vi er stolte af vores arbejde, og vi lægger ikke skjul på, at vi kan levere et godt håndværksmæssigt stykke arbejde for dig. Dine drømme og ønsker er en vigtig del af vores arbejde og dem tager vi selvfølgelig altid højde for, når vi udfører nybyggeriet for dig. Vi servicerer med nybyggerier i blandt andet Thisted og Nykøbing Mors.

Indhent tilbud i dag​

Få et uforpligtende og gratis tilbud ​i dag. Brug nedenstående kontaktformular til at kontakte os eller telefon 97 98 15 99. Derudover kan du skrive til vores e-mail på thy@thymesterbyg.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​HVEM ER VI

Thy Mesterbyg ApS

CVR: 15097191

​FIND VEJ

​Ballerumvej 157

7700 Thisted

Find os på GoogleMap

PARTNERE

​Dansk Byggeri

Tagprofferne

Passivhus Nordvest